1 kilo per week afvallen

1 kilo per week afvallen1 kilo per week afvallen is niet iets wat je zomaar doet door even een snackje minder te nemen tussen de middag. Je moet dan wel iets fundamenteels veranderen in jouw eetpatroon.

Veel mensen denken dat ze heel veel moeten gaan sporten om 1 kilo per week af te vallen maar dat hoeft eigenlijk helemaal niet. Jouw voedingspatroon heeft voor ongeveer 80% invloed op jouw gewicht, en sporten maar 20%.

Daarom is het veel belangrijker dat je zorgt dat je je eetpatroon onder controle hebt. Veel mensen hebben geen idee hoe ze ervoor moeten zorgen dat ze gezond, maar wel voldoende eten. Het merendeel van de mensen die willen afvallen ‘verhongert’ zichzelf als het ware door het volgen van een zwaar dieet.

Ze gaan minder calorieën eten dan ze nodig hebben, zodat ze snel afvallen. En hoewel je zeker snel afvalt, zal het gewicht er ook altijd weer bij komen zodra je wél weer normaal begint te eten.

Wij laten je in deze tekst zien hoe het ook anders kan. Zo kun jij 1 kilo per week afvallen!

1 kilo per week afvallen zonder hongergevoel

Het klinkt vrijwel onmogelijk om 1 kilo per week af te vallen zonder dat je last krijgt van honger. Toch is dat helemaal niet zo moeilijk als je denkt. In principe hoef je namelijk helemaal niet minder te gaan eten om af te vallen.

Je moet alleen anders gaan eten. Andere dingen, andere gerechten, en andere proporties. Het is zeker mogelijk om geen honger te lijden, maar toch minder calorieën en vetten binnen te krijgen als dat je nu doet.

Onthoud: Om op een gezonde manier af te vallen en dit gewicht te behouden hoef je geen streng dieet te volgen. Het is beter om je voedingspatroon aan te passen voor een blijvend resultaat.

Hoe kun je het jojo-effect tegengaan?

Het jojo-effect betekent eigenlijk dat je na het afvallen gewoon weer aankomt. Dit gebeurd vaak wanneer je weer normaal gaat eten na een dieet te hebben gevolgd. En dat is eigenlijk heel logisch.

Bij de meeste diëten eet je minder calorieën dan je lichaam nodig heeft. En hoewel dat betekent dat je afvalt, is het natuurlijk niet gezond voor je lichaam. Je kunt zo’n dieet niet eeuwig volhouden. Wanneer je logischerwijs weer stopt met het dieet, en weer normale porties gaat eten, komen de kilo’s er dus gewoon weer bij.

En dat is erg zonde van de tijd en de moeite die je in het dieet hebt gestopt. Daarom moet je ervoor zorgen dat je een dieet volgt waarbij je geen last krijgt van het jojo-effect. Nogmaals dit doe je niet door een streng dieet te volgen maar door je voedingspatroon aan te passen.

afslank receptenbijbel review

Bestel hier de populaire Afslank Receptenbijbel!

De Afslank Receptenbijbel is de oplossing

De Afslank Receptenbijbel bestaat uit meer dan honderd lekkere recepten. Deze recepten zijn allemaal speciaal geselecteerd omdat ze weinig calorieën en vetten bevatten. 

Het zijn stuk voor stuk heerlijke recepten waarvan je met het hele gezin kunt smullen. Je hoeft dus ook niet apart voor jezelf te koken, omdat je gezin gewoon mee kan eten. De recepten in de Afslank Receptenbijbel zijn veel gezonder dan wat menig gezin normaal eet.

Toch zul je dat aan de smaak eigenlijk niet merken. De recepten in zijn makkelijk en erg snel klaar te maken. Zo zul je niet krijgen dat je niet genoeg tijd hebt om zo’n recept te maken. Ook na je werk is het prima te doen om nog een lekker recept uit de Afslank Receptenbijbel klaar te zetten.

Er staan ook dag- en weekmenu’s in de receptenbijbel, zodat je geen tijd meer kwijt hoeft te zijn aan het nadenken wat je in een week gaat eten. Bovendien kun je ook boodschappentips vinden in dit handige boek.

>> Download hier gratis een handige boodschappen weekmenu  <<

Waarom werkt de Afslank Receptenbijbel wel maar menig dieet niet?

Het probleem met de meeste diëten is dus dat je veel te weinig calorieën tot je neemt. Dit soort diëten werken alleen tijdelijk, omdat je daarna gewoon de kilo’s er weer bij krijgt.

De Afslank Receptenbijbel bestaat uit gerechten waar genoeg voedingsstoffen inzitten en zijn geselecteerd door hun gezonde eigenschappen. Zo val je niet af omdat je te weinig eet, maar omdat je anders eet. En daardoor krijg je geen last van het jojo-effect.

 In de Afslank Receptenbijbel staan onder andere vis, vlees, en kipgerechten. Maar ook salades en vegetarische gerechten kun je vinden in dit complete boek. Bovendien staan er vele desserts, dressings, en sauzen in. Zo is er voor ieder wat wils.

Naast alle avondgerechten staat de Afslank Receptenbijbel ook vol met gezonde smoothies, toetjes en recepten voor de lekkere trek in de avond.

>> Bekijk hier gerust of de Afslank Receptenbijbel iets voor jou is! <<

koop hier de afslank receptenbijbel

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *