Meteen naar de inhoud

Afvallen zonder honger

  • door

afvallen zonder hongerAfvallen zonder honger is iets wat vrijwel iedereen graag zou willen. Toch is het vrij lastig om dit te realiseren. De meeste diëten maken toch gebruik van strakke schema’s, waardoor je regelmatig last krijgt van dat vervelende gevoel in je buik.

Niet alle diëten zijn dus geschikt wanneer je wilt afvallen zonder dat je honger krijgt. Sommige diëtisten verklaren dat het goed is om vrijwel alleen nog maar groente en fruit te eten. Hoewel het zeker mogelijk is dat je hierdoor afvalt, krijg je niet meer de voedingsstoffen binnen die jouw lichaam nodig heeft.

Wanneer je lichaam bijvoorbeeld geen proteïne en ijzer meer binnenkrijgt, kan het al zijn dat je erg hongerig wordt. Hoeveel je ook eet aan groente en fruit, je lichaam zal altijd iets tekort komen. Hierdoor zal het hongerige gevoel aanhouden.

Tips voor afvallen zonder honger gevoel

Veel mensen vinden het erg frustrerend dat ze, ook al doen ze nog zo hun best tijdens hun dieet, telkens weer aankomen wanneer ze stoppen met het dieet. En dat is ook zo gek nog niet.

Als jij wekenlang op weinig calorieën hebt geleefd en daardoor bent afgevallen, dan is het natuurlijk het laatste dat je wil om daarna weer aan te komen. Dan is alles immers voor niets geweest. Toch is het erg logisch dat je weer aankomt na je dieet.

Je viel immers alleen maar af omdat je te weinig calorieën binnenkreeg. Zodra je dan weer normale hoeveelheden calorieën gaat eten, komen die kilo’s er gewoon weer bij. Dit wordt het jojo-effect genoemd.

Door dit effect kan het zelfs zijn dat je uiteindelijk aankomt in plaats van afvalt. Uit een onderzoek is zelfs gebleken dat één op de drie mensen van een dieet aankomt in plaats van gewicht verliest.

Tip 1: De Afslank Receptenbijbel

Een goede tip voor wanneer je wilt afvallen zonder honger te lijden, is het aanschaffen van de afslank receptenbijbel.

Deze ‘bijbel’ is speciaal geschreven voor mensen die willen afvallen door anders te gaan eten, niet door minder te gaan eten. Het bestaat uit allerlei recepten die uit weinig calorieën bestaan. Zo zijn ze dus uitermate geschikt voor mensen die willen afvallen.

Met behulp van deze recepten zul je een snelle vetverbranding krijgen, en het resultaat zal blijvend zijn. In de bijbel staan meer dan 100 hele smakelijke recepten die je gemakkelijk en snel klaar kunt maken. Ook de rest van het gezin zal kunnen genieten van deze maaltijden.

Je hoeft dus niet voor jezelf apart te gaan koken.

Een dieet werkt vaak niet of slechts tijdelijk, het beste is dus om anders te gaan eten in plaats van een dieet te volgen voor een blijvend resultaat!

De recepten uit de Afslank Receptenbijbel zijn geselecteerd op hun gezonde eigenschappen zodat je gemakkelijk en blijvend kunt afvallen of op gewicht kunt blijven.

afslank receptenbijbel review

Bestel hier de afslank receptenbijbel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het geheim van de Afslank Receptenbijbel

Omdat er vrijwel alleen maar ‘normale’ gerechten in de Afslank Receptenbijbel staan, zul je bij het hanteren van deze methode geen last krijgen van het jojo-effect.

Je eet immers gewoon normale porties, zodat je ook geen last krijgt van honger lijden. Hierdoor zul je, mocht je een keer willen stoppen met het maken van recepten uit de bijbel, niet opeens weer aankomen omdat je veel meer eet.

Je kunt met de heerlijke recepten uit de Afslank Receptenbijbel, die vlees, kip, of vis bevatten, of vegetarisch zijn, zelfs wel meerdere kilo’s verliezen per week. Bovendien staan er ook kant-en-klare week- en dagmenu’s in de bijbel, zodat je niet zo lang na hoeft te denken over wat er deze week allemaal op het menu staat.

>> Download hier een gratis Afslank Weekmenu inclusief lekkere recepten en boodschappenlijstje <<

Veel keuze in de Afslank Recptenbijbel

In de Afslank Receptenbijbel staan heel veel verschillende recepten. Zo kun je kiezen uit zes categorieën. Bijvoorbeeld kip, vis-, en vleesgerechten, maar ook salades en vegetarische gerechten.

Ook zijn er vele verschillende soorten sauzen, desserts, en dressings. Je hoeft dus helemaal niets tekort te komen wanneer je de recepten van de afslank receptenbijbel volgt.

Al meer dan drie duizend mensen zijn jou voorgegaan en zijn afgevallen met behulp van deze bijbel. In de eerste twee weken kun je al wel vier kilo afvallen. Het probleem is dat de meeste mensen tegenwoordig niet eens door hebben hoe vet ze eten.

Jus bij de aardappels, vette mayo, kaas door het eten, veel te veel vlees… Dit zijn allemaal dingen die je met mate tot je moet nemen. Wat bijzonder is aan de Afslank Receptenbijbel, is dat alle recepten goed smaken en dat ze erg divers zijn. Voor iedereen zitten er dus vele lekkere gerechten bij.

>> Bekijk hier de review van de Afslank Receptenbijbel <<

slapen en afvallen

Ook slapen is erg belangrijk

Wanneer je wilt afvallen zonder honger, of op hetzelfde gewicht wilt blijven, is het erg belangrijk dat je een regelmatig slaapritme hebt.

Wanneer je een onregelmatig slaappatroon hebt, is de kans namelijk groot dat ook je gewicht zal schommelen. Je kunt hierdoor afvallen, maar komt meestal ook vrijwel meteen weer aan.

Wanneer je last hebt van slaapproblemen, is het verstandig om daar zo snel mogelijk wat aan te proberen te doen. Ook voor jouw nachtrust en concentratievermogen is het immers schadelijk om slecht te slapen.

Een mogelijkheid is om aan mindfulness te gaan doen. Zo word je je meer bewust van jezelf en je lichaam en kan het zijn dat je tot rust komt. Hoe minder stress je hebt, hoe groter de kans is dat je sneller in slaap valt.

Slaapmiddelen als laatste redmiddel

Voor veel mensen werkt mindfulness niet of niet goed genoeg. Als je heel erg last hebt van slaapproblemen, dan kun je gaan denken aan slaappillen.

Dokters geven echter niet graag slaappillen mee. Dat komt omdat dit soort pillen ook overdag een effect op je zullen hebben.

Vaak ben je erg duf en kan je je nauwelijks meer concentreren overdag. Daarom mag je vaak ook geen auto meer rijden wanneer je slaappillen gebruikt.

Mocht je te maken hebben met slaapproblemen? Dan kan dit misschien jouw oplossing zijn voor je slaapproblemen.

koop hier de afslank receptenbijbel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *