Meteen naar de inhoud

Afslank Receptenbijbel Review

afslank receptenbijbel reviewIn deze Afslank receptenbijbel review gaan we het hebben over uiteraard de afslank receptenbijbel. Dit is een compleet boek met allerlei recepten die je helpen om of te vallen, aldus Oscar Helm.

We gaan kijken of de afslank receptenbijbel een goed product is en of het mij geholpen heeft bij het afvallen. Aan de hand van deze review hopen we dat jij een keuze kunt maken of de afslank receptenbijbel misschien iets voor jou is.

 

Afslank receptenbijbel review

Voordat ik aan de afslank receptenbijbel review begin wil ik je het volgende vertellen.

Jaren geleden begon in met afvallen. Gewoon na een vervelende periode in mijn leven vond ik het tijd worden om eens naar mijn zelf te kijken en mijn leven te veranderen. Ik koos voor een nieuwe baan en wilde nu eindelijk wel eens wat aan die kilootjes te veel gaan doen.

En wat doe je dan? Je begint aan een dieet die je een mooi gewicht voorspiegeld. 2 kilo in 1 week, 4 kilo in 1 week of nooit meer een jojo-effect. Nou ik kan je vertellen, geen van alle was waar. Wat er af ging kwam er direct weer bij als ik stopte met diëten, of ik leek weken lang wel een konijn met elke avond een blaadje sla terwijl mijn partner aan een lekkere maaltijd zat.

Houd dat maar eens vol, geen beginnen aan. Van al mijn diëten heb ik een mooi dagboek bij gehouden en als je dit terug leest zie je alleen maar honger en vooral veel teleurstelling dat de beloftes niet werden nagekomen of het gewicht weer direct er aan vloog. Ik had de moed al bijna opgegeven.

Niet mijn eerste kennismaking

kennis maken met de afslank receptenbijbel

Zoals gezegd had ik de moed al bijna opgegeven toen ik een verhaal tegen kwam van Oscar Helm. Hij had de afslankbijbel geschreven en zweerde bij zijn theorie. In de eerste instantie was ik sceptisch, weer zo een goeroe die denkt dat hij het licht heeft gezien en weet hoe wij vrouwen willen afvallen.

Wat weet hij nou van emotie-eten en die bak ijs die we bij een romantisch film willen? Maar mijn moeder heeft mij altijd geleerd niet direct te oordelen, dus ben ik verder gaan lezen en me er verder in gaan verdiepen. Eerst las ik op internet de verhalen van andere, maar dat maakte me niet echt minder sceptisch.

Ik heb zelfs het hele verhaal naast me neer gelegd, de domste fout! Want anders was ik al veel eerder op mijn streefgewicht geweest! Afijn, mijn eerste kennismaking was dus erg sceptisch en negatief, ik geloofde er niet direct in.

Een tweede kans

Twee weken later kwam ik bij toeval op een verhaal van een vrouw die na al die jaren vechten tegen de nutteloze diëten was begonnen aan de afslankbijbel receptenbijbel. In haar verhaal herkende ik veel van mezelf en ik werd toch nieuwsgierig.

Op de website van Oscar Helm zag ik dat het boek nu te bestellen was tegen een gereduceerd tarief en met leuke extra’s. Na een avond twijfelen heb ik toch besloten het te bestellen, wat kon ik verliezen?

Oscar Helm was zo overtuigd van zichzelf dat hij zelfs beloofde om het geld terug te storten als ik niet tevreden was. Dus ik bestelde de afslankbijbel en dat was het begin van een ommekeer in mijn leven, nou ja voornamelijk mijn eetpatroon en gewicht!

Mijn eerste blik op de Afslank Receptenbijbel

Wanneer je het boek opent begint Oscar Helm met een paar mooie spreuken. Zo is “Als je goed voor je  lichaam zorgt, zorgt je lichaam goed voor jou” echt voor mij een lijfspreuk geworden en ben ik mezelf er elke dag van bewust hoe minder ziek ik ben sinds ik de afslankbijbel heb gebruikt en dus veel beter op mijn, gezonde, voeding let.

Ook verteld Oscar hoe de verzadigd vet helemaal niet zo slecht is als men altijd beweert en dat we echt wel wat nodig hebben. Wat vooral op mij veel indruk maakte was zijn eigen verhaal.

Hoe ook hij ongezond at toen hij het huis uit ging en wat voor effect dit op zijn lichaam had. Deze man wist dus zeker wel waar hij het over had, bedacht ik mij.

Calorieën tellen, altijd verkeerd gedaan!

calorieën tellen

Het boek leerde mij ook dat calorieën tellen heel anders in elkaar zit dan ik dacht. Ik telde gewoon wat ik at en probeer onder een bepaald plafond te blijven.

Het boek leerde mij echter dat het niet zo zeer ging om het aantal calorieën, maar om hoe je ze tot je neemt. Dat je er voor moet zorgen dat je lichaam er op kan functioneren en je jezelf van energie voorziet.

Handige tips

Ik had verwacht een dieetboek te krijgen met wat je mocht eten en wat niet. Dit klopte deels, dat stond er ook maar de ingrediënten die er stonden verbaasden mij totaal. Er stonden ook lekkere dingen tussen zoals pure chocolade en heerlijke vruchtensappen.

Bij veel producten kreeg ik zelfs een uitleg zodat het me meer dan duidelijk werd. Ik begin het zowaar leuk te vinden!
Verderop in het boek geeft Oscar je de 13 principes voor een gezond en slank lichaam mee.

Tips om je lijf- en leefgewoontes te veranderen zodat het geen afvallen meer wordt maar het werken aan een gezond lichaam. Iets wat je ook kunt volhouden nadat je op je streefgewicht bent beland.

Recepten in de Afslank Receptenbijbel review

Maar natuurlijk is de Afslankbijbel niet alleen een boek vol met nuttige tips, het is ook een receptenboek. En recepten, die staan er volop in! Alle recepten zijn onderverdeeld in Ontbijt, lunch en diner, maar ook dranken en voor de lekkere trek in de avond.

Alle recepten zijn goed duidelijk uitgelegd, bevatten een handig boodschappenlijstje en hebben, en dat vind ik zo leuk, ook nog variatie tips. Je kunt dus een gerecht prima volgende week weer eten, met een kleine aanpassing en dus een totaal ander gerecht op tafel zetten.

Het boek bevat zowel gerechten met vis, met vlees alsook vegetarische gerechten. En natuurlijk niet te vergeten de overheerlijke smoothies!

 

smoothie

Handige weekmenu’s

Ik ben iemand die erg moeilijk keuzes maakt en stond vaak lang te twijfelen in de supermarkt. Wat zal ik vanavond weer eten? Vaak stond ik daar o lang dat ik toch maar weer voor iets simpels koos en een half uur later de kant-en-klare pizza in de over schoof.

Door de week menu’s die Oscar heeft toegevoegd heb ik daar geen last meer van. Tegenwoordig hangen ze standaard in de keuken. Iedereen binnen mijn gezin kan in een oogopslag zien wat we vanavond eten.

Geen onnodige vragen en ik weet van te voren welke boodschappen ik moet doen. Het is bewezen dat door van dit systeem gebruik te maken we per dag wel 60% minder aan eten denken en ook minder honger hebben! Top idee dus van Oscar.

Mijn eindconclusie, spijt!

Ja echt ik heb spijt. Nee niet dat ik het boek heb gekocht, maar wel dat ik het eerst weg heb gelegd en het niet eerder heb gedaan! De Afslank Receptenbijbel heeft mijn leven een hele andere draai gegeven.

Ik ben niet alleen die overtollige kilootjes kwijt, maar heb mezelf een veel gezondere eetpatroon aan kunnen meten. Door de tips ten harte te nemen en me te houden aan wat ik wel en niet mag eten zijn de kilo’s kwijt en blijven ze weg. Ik heb geen last meer van een hongergevoel.

Mijn gezin eet met de maaltijden gewoon mee en hebben zichzelf zo ook onbewust een beter eetpatroon aangemeten. Ik voel me veel energieker en zelfbewuster. Ik mag er zijn en ik hoef niet meer in het hoekje te gaan zitten omdat ik me schaam voor de extra kilootjes die ik mee sleepte.

Mijn huid straalt met mij mee. Ik kan de Afslank Receptenbijbel iedereen aanraden, maar eigenlijk moet je het zelf ondervinden. Ik ben er in ieder geval heel erg blij mee, nu jij nog!

Hopelijk heb je een goed beeld hebt gekregen met deze afslank receptenbijbel review.

koop hier de afslank receptenbijbel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *